søndag den 24. juli 2011

Her er "mesterværket"

som min søster fik i fødselsdagsgave i fredags. Malet af undertegnede - det første maleri jeg nogensinde har lavet. Jeg synes det er blevet fint og hun blev glad. Hvad mener du?

lørdag den 9. juli 2011

Jeg glæder mig..

.. over at min hjerteveninders søn skal giftes i dag. Jeg skal til globryllup og glæder mig sådan. Han er den dejligste unge mand og havde jeg været yngre løb jeg med ham :-).


Det er underligt at vi er nået til den alder, hvor vores børn bliver gift og får børn selv. Underligt fordi jeg jo ikke føler mig "den alder". Jeg er stadig midt i.... livet og oplevelserne. Jeg lærer noget nyt hver dag og kæmper med mig selv hver dag. Jeg opdager slet ikke tiden går og jeg bliver ældre. Det er ikke fordi jeg har noget problem med at blive ældre....men jeg forstår det ikke helt - det med tiden. Altså konceptet tiden.

Da jeg var ca. 10 år - kan jeg huske - mente jeg, det var spild af tid at sove. Alt det man kunne nå i den tid man sov. Nu elsker jeg at sove, men føler lidt det er spild af tid. For alt det man kunne nå i den tid!!

mandag den 4. juli 2011

En brøkdel...

...af et sekund. Det er den tid det kan tage at ændret livet fuldstændig.

For 10 år siden døde min far midt i en samtale med min mor. Livet ændrede sig for min mor og alle os tæt på ham / hende. Ikke nødvendigvis til noget dårligere men bare til noget andet.
I fredags ændrede livet sig igen. Denne gang for min svoger og svigerinde. Deres værksted udbrændte fuldstændig og deres hjem er delvist ødelagt - hvor ødelagt ved ingen helt endnu. Det liv de stod op til om morgenen var helt anderledes, da dagen sluttede sent om natten. Deres drøm, deres indtægtsgrundlag og deres dagligdag... ja det er væk i ilden. Jeg er overbevidst om at de nok skal rejse sig som fugl Fønisk igen. De skal nok finde drømmen igen og dagligdagen skal nok indfinde sig. Livet skal nok begynde at føles normalt igen, måske ikke på samme måde som før branden. Bare anderledes - ikke nødvendigvis dårligere - bare anderledes.