onsdag den 20. oktober 2010

Jeg undrer mig over...

...mennesker, der fortæller en at man skal passe bedre på sig selv. Når man så gør det, bliver de forvirret og forsvinder ud af ens liv.

...mennesker, der siger man skal sige fra. Når man så gør det overfor dem, bliver det til en personlig afvisning og de forsvinder ud af ens liv.

...mennesker, der siger vær stærk. Når man så er det, kan de ikke håndtere det og forsvinder ud af ens liv.

...mennesker, der siger det tager tid. Når man så har taget tiden, er de forsvundet ud af ens liv.

...mennesker der siger find ud af hvad du vil. Når man så ved det, kunne de ikke vente og er forsvundet ud af ens liv.

...mennesker der siger alle forandre sig. Nå man så gør det bliver de forvirret og forsvinder ud af ens liv.

...MENNESKER!!

søndag den 10. oktober 2010

Så blev det igen...

.. en magisk dato, d. 10.10.10. Spændende og lidt sjovt. Særligt hvis man bliver født i dag eller gift eller.....

Hvad gør denne dag magisk for dig? Min dag er magisk i dag fordi min kalender er blank og intet er planlagt. det er ALT for længe siden det er sket sidst. Hvad skal jeg bruge den til?? Hmm går i tænkeboks. Skal nok afslører det sidst på dagen.

Hav en fantastisk magisk dag.

fredag den 1. oktober 2010

Tingene vendt på hovedet

Jeg kender en kvinde. Hun er smuk. Hun er kærlig. Hun er omsorgsfuld. Hun er en fantastisk mor. Hun er en dejlig kæreste. Hun er enormt kreativ. Hun er skrøbelig og stærk. Hun er god til at lytte. Hun er vidende og klog. Hun er klog på livet. Hun er givende og krævende. Hun er nysgerrig på nye ting. Hun er utrolig modig. Hun er/kan/indeholder en hel masse andre positive, gode og dejlige ting foruden de nævnte. Derudover er hun også psykisk syg.

Jeg er hende den knap så smukke. Jeg er kærlig og omsorgsfuld. Jeg er en fantastisk mor og en dejlig kæreste. Jeg er enorm kreativ. Jeg er skrøbelig og stærk. Jeg er god til at lytte. Jeg er vidende og klog. Jeg er klog på livet. Jeg er givende og krævende. Jeg er nysgerrig på nye ting. Jeg er utrolig modig. Jeg er/kan/indeholder en hel masse andre positive, gode og dejlige ting foruden de nævnte.
Jeg er hende med evig dårlig samvittighed over ikke at kan rumme hende. Jeg hænger i med fingerspidserne og er på vej op over kanten. Jeg er hende, der ikke får ringet og hørt, hvordan det går. Jeg er, lige nu, ikke hende der er der altid.

Det har jeg besluttet er sådan det er. Kan hun ikke rumme det? Ja så......