torsdag den 29. juli 2010

Nummer to er..


Bogen om det svenske medie Benny Rosenqvist. Den hedder Overleveren og er fortalt til Staffan Sjøberg. Bennys liv har været en svær rejse gennem en hård opvækst, men han har formået at holde fast i sig selv og den han var. Han er humoristisk på en lidt sort måde indimellem, men bestemt et bekendskab værd. Her er en anmeldelse og en MEGET BILLIG pris på bogen.

Rigtig god fornøjelse med læsningen. Glæder mig til at høre, hvad andre mener om dem.

Værd at læse

Jeg har, som altid, fået læst en del bøger i min sommerferie. To af dem vil jeg anbefale andre at læse.

Den første er: Budbringeren. Den er fortalt til og skrevet af Harald Garmannslund, og handler om det norske medie Tone Marie Berge. Hun er en fantastisk personlighed, som har været igennem en masse og på trods af det formået at være positiv. Bogen er skrevet på en letlæselig måde og er fuld af kærlighed. Jeg blev så glad, inspireret og vild efter at møde hende, da jeg var færdig med bogen. Her kan du læse et interview med Tone.

mandag den 26. juli 2010

Jeg gør klar...

... til at der sker ændring i mit liv. Så jeg lader op og reflektere over tingene lige nu. Som før fortalt flytter den yngste hjemmefra i denne uge. Det bliver rigtig godt for hende og for os - men det er også underligt. Vi snakker en del om, hvordan vores liv nu skal være og hvad vil vi osv.

Lige nu ligner vores hjem Jerusalems ødelæggelse, der står papkasser og sække alle vegne, møbler bliver samlet og malet. Når alt er væk skal der gøres rent og ryddes op. Og det er den store oprydning, der er tale om. Den hvor alt bliver set på og vurderet - hvad skal dette? Det er fantastisk, hvad sådan en omgang gør for ens velbefindende.

Jeg er ved at være færdig med min hjemmeside - endelig - mangler kun nogle småting. Så skal jeg have kontaktet et klogt hoved, der ved noget om skat og moms i forbindelse med opstart af lille "butik". Jeg håber, at jeg er klar til at starte op ca. 1.september. Jeg beholder mit arbejde indtil videre. Det tager tid at bygge et navn op og få kunder nok i butikken. Spændende.

Jeg ser frem til denne nye fase i mit liv med spænding og stor ro - glæder mig.

onsdag den 21. juli 2010

Nu...


med sommerhår.

tirsdag den 20. juli 2010

Her gør vi klar...

... til at det yngste barn (på 20 år) skal flytte hjemmefra i næste uge. Hun pakker og regere. Hun bliver overrasket over alle de ting, der har "gemt" sig på hendes værelse og rundt omkring i huset. Hun forbavses over alle de ting, der skal tages stilling til: budget, flyttemeddeleser, internetudbyder, ny læge osv.

Hun skal bl.a. have vasket det nyindkøbte sengetøj. Der er købt 2x2 sæt sort sengetøj. Og som hun sagde helt opgivende:"de kan jo ikke vaskes sammen, det er jo to forskellige sorter!". Jamen, så er det jo heller ikke nemt det hele:-)

Billedet er fundet her

søndag den 18. juli 2010

Mere ferie...

som lovet i går vil jeg fortælle lidt, og kun lidt mere om vores ferie på Fyn og Langeland.

Vores ferie begyndte med to dage på hotel i Odense, en fødselsdagsgave. En rigtig god måde at komme ned i gear på. Vi var så heldige at bo meget centralt og i gå afstand til centrum af byen. I Odense har man om sommeren torsdagskoncerter i Kongens have, hvilket vi først fandt ud af, da vi ankom til hotellet. Samme aften var det Anne Dorte Michelsen, der skulle optræde. Det skulle et talent og et hold lokale tvillinger også. Det blev en hyggelig lun aften under træerne sammen med en masse andre mennesker. Sådan kan man være så heldige nogle gange, hvis man griber
chancen når den er der. Vi mødte en utrolig sød dame, som boede i byen og kunne fortælle nogle sjove historier.

Vi nød de to dage i fulde drag og oplevede livet fra bænke rundt omkring i byen. Herunder er der lidt stemningsbilleder fra en park bag domkirken. Her spiste vi frokost, nød ro og skyggen.


Bagefter gik vi ind i Klosterhaven bag domkirken. Meget smuk, varm og rolig oase midt i byen.

lørdag den 17. juli 2010

Hjemme igen..

efter en uges ferie på Langeland. I et lejet sommerhus med udsigt ud over vandet. Vi fik slappet af, læst en masse, snakket og hygget. Det trængte vi til.

Vi var i torsdags inde og se årets Svendborg revy. Den kan absolut anbefales - vi grinede i næsten 2 timer. Det kan ikke gengives men skal opleves. Så kommer du i nærheden og har muligheden så se den.
Inden vi tog i revyen var vi en tur på Thurø. En dejlig lille ø med hyggelige huse og en rolig stemning. Vi var inde og spise frokost på Thurø Stuen. Det var et lille hyggeligt sted, lidt pudsig og kitzet på den gode måde. Vi fik som det ses herunder 3 stk. frisklavet smørrebrød, som var yderst lækkert, til den utrolige pris af 45 kr.


Samtidig får I lige et par stemningsbilleder fra gårdhaven, hvor vi sad.


De næste dage vil jeg fortælle lidt mere om vores ferie...Nu kalder vasketøj og en lang græsplæne.

tirsdag den 6. juli 2010

Så er det.....

endelig blevet sommer. Og sommerferie - heldigt at de to ting faldt sammen i år. Jeg nyder det ganske meget.

I lørdags holdt vi fødselsdag for manden og svigerfar på terrassen i 34 graders varme. Det var noget lunt må man sige! Så det var heldigt, at Frederiks bassin var pustet op og "fyldt" med vand. Vi voksne kunne dyppe fødderne i det, mens han blev kølet ned.

Trods varmen havde vi en rigtig hyggelig dag. Alle var glade og nød at være sammen. Frederik nød at der var nye mennesker, han kunne snakke med. Han spiste jordbær som I kan se herunder.


Er han ikke dejlig???

søndag den 4. juli 2010

Vinderen er

med et par dages forsinkelse (undskylder mange gange) fundet.

Tja der var kun en kommentar så tillykke til Réne. Hvis du sender mig en mail med dit fulde navn, alder og hjemby, så laver jeg en clairvoyance til dig.

God søndag til alle :-)